Verkoop, Service, onderhoud

Constructie & Water

Maatwerkaanpassingen in uw bedrijf, aan uw machine.
Water voor uw dieren, water als hulpmiddel.

Constructie

Als u een aanpassing wenst in uw bedrijf, magazijnstellingen, hekwerken, een extra steun, een betere valbeveiliging, een aanpassing aan uw machine, dan denken wij graag met u mee in mogelijkheden.
Als het niet ‘standaard leverbaar’ is, dan zoeken we samen met u naar een geschikte aanpassing. 
Wij kunnen  u meehelpen: wij kunnen constructiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Maatwerk leveren, dat doen wij met plezier.
Verschillende lastechnieken, elektrode, mig-mag, tig, hardsolderen, kunnen wij voor u uitvoeren. Uw idee omzetten in een aanpassing zodat het net allemaal wat meer gaat zoals u graag ziet.

Water

Water, van levensbelang. Voor mens, dier en plant. Al uw wensen voor de goede drinkwaterinstallaties voor uw dieren laten wij graag werkelijkheid worden. Voor uw land of tuin kunnen wij voor u van betekenis zijn als we denken aan sproeiinstallaties, pompen etc.

Water als hulpmiddel, om schoon te maken? Dat kan natuurlijk met hogedrukreinigers. Wij denken graag met u mee welke voor uw doel het beste past.

 

Stalinrichting

Comfort voor uw dieren is belangrijk. Goede ligplaatsen, goede toegankelijkheid tot het voer. Goede ventilatie. Goede watervoorziening. Schone vloeren.
Dit alles zorgt ervoor dat uw dieren optimaal presteren.

Wij kunnen u het maatwerk bieden om dit alles te realiseren.
In een persoonlijk gesprek inventariseren wij graag uw wensen.

 

ONZE TOPMERKEN VOOR DE TUIN

Kin Pumps
waterkracht
Kramp