Verkoop, Service, Onderhoud

Tuin

Voor kleine en grote particulieren
die willen genieten van de tuin
die willen genieten van tuinieren.

Service & onderhoud

U houdt van een schone strakke tuin en erf. Degelijkheid en snelheid zijn uw wensen.
Goed gereedschap is het halve werk. Goed tuingereedschap geeft tweemaal plezier; als u er mee aan de slag gaat en zodra u ermee klaar bent.

Goed tuingereedschap is ons vak. Van grasmaaier tot heggenschaar, van bladblazer tot kettingzaag, van verticuteermachine tot kantensnijder.

Uw tuingereedschap verdient goed onderhoud. Alle machines, zowel met brandstofmotor als op accu, hebben scherpe messen nodig om goed te werken. Alle machines functioneren het beste met preventief onderhoud. Wij zijn u er graag mee van dienst.

Mocht er toch iets kapotgaan; wij repareren uw machine met zorg. Onze kennis, ons vakmanschap en onze goede relatie met onze leveranciers zorgen dat u snel weer kunt beschikken over uw machine.

Niet te vergeten: onze goede bereikbaarheid, het directe contact, de korte lijnen, daarmee helpen we dagelijks onze klanten.

 

Accu gereedschap

Accu gereedschap is heel fijn om mee te werken. Het is stiller als de machines met een brandstofmotor. Tuingereedschap werkend op accu’s verkopen wij steeds meer. Ook tuin accu gereedschap heeft tijdig aandacht nodig. De messen verdienen het om op tijd geslepen te worden. De status van uw accu laat zien of u het nieuwe seizoen op uw machine kunt rekenen. Mocht de accu qua prestatie een dagje ouder worden dan zorgt op tijd de accu vervangen ervoor dat u weer verder kunt werken.

 

 

accu gereedschap EGO

ONZE TOPMERKEN VOOR DE TUIN

Seco
Honda