Vekoop, Service, onderhoud

Tuin en park

Tuinieren als hobby. Of tuinieren als beroep ?
Genieten van uw hobby, of genieten van uw werk.
Goed tuingereedschap helpt u daarbij.

Service & onderhoud

Als vaak tuinieren en het genieten van uw grote tuin uw hobby is, dan kent u de voordelen van goed gereedschap. Het geeft u twee maal plezier; als u ermee werkt en als het werk klaar is.

Als tuinieren uw dagelijks werk is, dan stelt u hoge eisen aan de continuïteit. Het werk moet door. Stilstand is ongewenst. Het maakt niet uit; of het de zitmaaier is of de heggenschaar, de kantensnijder of de verticuteermachine, de kettingzaag of de bosmaaier, de bladblazer of de tuinfrees, de machine moet het gewoon doen. Starten en draaien. 

Goed onderhoud is wat uw machine verdient. Zowel voor de grote hobbyist als de vakman, de hovenier. Alle machines, zowel met brandstofmotor als op accu, werken het beste bij regelmatig en preventief onderhoud. Wij zijn u er graag mee van dienst.

Op talloze plaatsen is continuïteit een must. Hoveniers die de verzorging hebben van de tuinen van hotels, wellnesscentra, bungalowparken campings, begraafplaatsen, sportaccomedaties hebben als vanzelfsprekende mentaliteit; ‘er moet gewoon gewerkt kunnen worden’. Met andere woorden ‘de machine moet het gewoon doen’. Met goed onderhoud helpen wij u daarbij. 

Accu gereedschap

Ze maken wel geluid. Ze zijn een stuk stiller. En ze hebben ook onderhoud nodig. De nieuwe generatie accumachines is gewoon fijn om mee te werken. Veelal wat lichter in gewicht, hoorbaar minder decibels, stiltes in de werkpauze’s.
Wij worden er stil van wat er op accugebied allemaal leverbaar is. Van bosmaaier tot kettingzaag, van bladblazer tot kastensnijder, van kleine grasmaaier tot de wat grotere zero-turn zitmaaiers; wij kunnen ze u leveren en wij kunnen ze voor u goed onderhouden. Dat laten wij u graag horen. Wilt u de verschillen voelen en horen; u bent van harte welkom in onze showroom.

ONZE TOPMERKEN VOOR DE TUIN

Scag
Ariens
Seco
Bobcat
Oleomac
Oleomac
Scag
Rapid
Aspen
Eliet
Limpar
waterkracht