Verkoop, Service, onderhoud

Landbouw-
mechanisatie

Tractoren en stalinrichtingen.

Service & onderhoud

Uw dieren, uw land, uw productie verdient goede machines en goed onderhoud.
Alle boeren, agriërs, hobby-boeren, alle (semi)professionele gebruikers: Allemaal zorgen jullie goed voor land en dieren.
Uw tractor, uw machines helpen u daarbij.

Wij leveren u graag goede machines. Wij verzorgen ze graag met goed onderhoud. De liefde waarmee u voor uw land en/of uw dieren zorgt, dat is ook de liefde waarmee wij uw machines zo snel mogelijk voor u herstellen als u de pech heeft dat er wat stil valt.

tractor-reparatie

Spoed ?

Wij begrijpen dat uw leven is afgestemd op het weer. Als er geoogst moet worden en er treedt een storing op, dan wordt u niet blij. Voor ons is het een uitdaging om u zo snel mogelijk te helpen, uw machine weer werkend te hebben en uw blije gezicht te zien zodra u weer verder kunt werken.

Wij kunnen niet toveren. Wij kunnen wel ons uiterste best doen om bij een storing de stilstand zo kort mogelijk te houden. Goed en preventief onderhoud helpt daarbij natuurlijk ook. Dat hoeven wij u niet uit te leggen. Dat weet u als geen ander.

Spoed-lekke-band

Soorten machines

Grondverzet, (mini)shovels, (mini)kranen, maaiers, schudders, harken, ploegen, frezen, kippers, verreikers, dumpers, meststrooiers, rotorkopeggen, zaaimachines, zodenbemesters, trekkers, klepelmaaiers, weilandbloters, weideslepen, trilplaten, trilstampers.
Mist u een machine in deze lijst? Wij horen het graag.

landbouw-mechanisatie-tractor-maaier

ONZE TOPMERKEN

Lindner
BoxerAgri
Eurotrac
BoxerAgri
Kin Pumps
Kramp
Kramp